Domowe Bake Rolls’y

Domowe Bake Rolls’y

Apetyt rośnie w miarę czytania! Przedstawiamy przepis na domowe Bake Rolls’y. To przepyszne, chrupiące przekąski, które z powodzeniem zastąpią kupne chipsy lub krakersy. Stanowią wyśmienity dodatek do zimnych napojów czy sałatek. Możliwość samodzielnego przyrządzenia pozwoli dostosować smak do własnych preferencji. Back rolls to niepowtarzalne połączenie smaków, które zauroczy wszystkich domowników. Przygotowując je w domu, będziesz miał pewność, co do jakości składników. Spróbuj naszego przepisu i odkryj jak proste jest robienie domowych bake rolls’ów. Zaskocz bliskich i zaserwuj coś innego niż codzienną kanapkę. Zainteresowany? Czytaj dalej!

Składniki:

  • Bagietka
  • Oliwa
  • Przyprawa do pizzy
  • Sól
  • Wędzona papryka

Domowe bake rolls’y – jak zrobić?

  1. 1.
    Bagietkę kroimy na cienkie plasterki. W misce łączymy przyprawę do pizzy, wędzoną paprykę, sól i oliwę. Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni w funkcji góra-dół. Pieczywo obtaczamy w oliwie z przyprawami i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 10 minut. Studzimy i zjadamy, smacznego!

Domowe Bake Rolls’y – dodatkowe informacje

Możesz bawić się smakiem i dodawać ulubione przyprawy.


Zobacz inne przepisy


Poprzedni przepis: Domowe babeczki
Następny przepis: Domowe batoniki musli

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode