Tost - kanapka z opiekacza na ciepło

Tost – kanapka z opiekacza na ciepło

Ciepłe, chrupiące tosty z opiekacza to doskonałe śniadanie lub szybka przekąska, idealna na każdą porę dnia. Nasz przepis na tosta – kanapkę z opiekacza pokazuje, że dania z tostera mają wiele twarzy i mogą zaskoczyć różnorodnością smaków. Tosty z opiekacza są niezwykle proste w przygotowaniu, zawsze smaczne, a dzięki różnym dodatkom, nigdy nie stają się nudne. Nasz przepis na sandwicze z opiekacza przekonuje, że nawet najprostsze składniki mogą zamienić się w coś magicznego pod wpływem ciepła. Zapraszamy do odkrycia tego prostego, a jednocześnie wyjątkowego przepisu.

Składniki:

  • Chleb tostowy pełnoziarnisty
  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • 1 średni oscypek
  • 1 ogórek kiszony
  • Wędlina

Tost – kanapka z opiekacza na ciepło – jak zrobić?

  1. Tost - kanapka z opiekacza na ciepło 1.
    Kanapki tostowe poukładać z jednej strony smaruje przecierem pomidorowym na to pokrojony oscypek, następnie plaster wędliny na to plaster ogórka i na samą górę znów daje troszkę oscypka przykrywam kromką tostu. Gotowe tosty wkładam do rozgrzanego zapiekacza do kanapek.
  2. Kanapki tostowe 2.
    Jak szybko się robią tak szybko znikają.

Słowa kluczowe: przepisy na tosty z opiekacza, tosty z opiekacza przepisy, dania z tostera, opiekacz przepisy, kanapki z opiekacza przepisy, przepisy na sandwicze z opiekacza

Tost – kanapka z opiekacza na ciepło – dodatkowe informacje

Bo tak naprawdę można wymyślać w nieskończoność co dołożyć do kanapki……papryka, pieczarki, ugotowane jajko itd..


Zobacz inne przepisy


Poprzedni przepis: Tortilki z wędzoną palią
Następny przepis: Tosty

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode