Tost – kanapka z opiekacza na ciepło
Ciepłe, chrupiące tosty z opiekacza to doskonałe śniadanie lub szybka przekąska, idealna na każdą porę dnia. Nasz przepis na tosta – kanapkę z opiekacza pokazuje, że dania z tostera mają wiele twarzy i mogą zaskoczyć różnorodnością smaków. Tosty z opiekacza są niezwykle proste w przygotowaniu, zawsze smaczne, a dzięki różnym dodatkom, nigdy nie stają się nudne. Nasz przepis na sandwicze z opiekacza przekonuje, że nawet najprostsze składniki mogą zamienić się w coś magicznego pod wpływem ciepła. Zapraszamy do odkrycia tego prostego, a jednocześnie wyjątkowego przepisu.
admin
Składniki:
- Chleb tostowy pełnoziarnisty
- 3 łyżki przecieru pomidorowego
- 1 średni oscypek
- 1 ogórek kiszony
- Wędlina
Tost – kanapka z opiekacza na ciepło – jak zrobić?
-
1.
Kanapki tostowe poukładać z jednej strony smaruje przecierem pomidorowym na to pokrojony oscypek, następnie plaster wędliny na to plaster ogórka i na samą górę znów daje troszkę oscypka przykrywam kromką tostu. Gotowe tosty wkładam do rozgrzanego zapiekacza do kanapek. -
2.
Jak szybko się robią tak szybko znikają.
Słowa kluczowe: przepisy na tosty z opiekacza, tosty z opiekacza przepisy, dania z tostera, opiekacz przepisy, kanapki z opiekacza przepisy, przepisy na sandwicze z opiekacza
Tost – kanapka z opiekacza na ciepło – dodatkowe informacje
Bo tak naprawdę można wymyślać w nieskończoność co dołożyć do kanapki……papryka, pieczarki, ugotowane jajko itd..