FRANCUSKI DIP DO WARZYW

FRANCUSKI DIP DO WARZYW

Zapraszamy na kulinarną podróż do Francji i odkrycie smaku autentycznego Francuskiego Dipu do Warzyw. Niewiele jest potraw tak uniwersalnych jak dipsy, pasujących zarówno na eleganckie przyjęcia, jak i na szybkie przekąski między posiłkami. Proponowany Dip to wykwintne połączenie składników, które wprowadzą powiew świeżości do twojego menu. Wyjątkowy smak tego dipu wynika z użycia cebuli, która dodaje potrawie głębi i aromatu. Może służyć jako dodatek do różnego rodzaju warzyw, zapewniając niepowtarzalne doświadczenie kulinarne. To prawdziwie francuskie danie, które na pewno zachwyci zarówno miłośników klasyki, jak i poszukiwaczy nowych smaków.

Składniki:

  • 1 duża śmietana 18%
  • 1 opakowanie francuskiej zupy cebulowej z prażoną cebulką (knorr)
  • DODATKOWO
  • Ulubione warzywa jadane na surowo np.
  • – ogórki
  • – seler naciowy
  • – marchew
  • – pomidory
  • – papryka
  • – itp.

Francuski dip do warzyw – jak zrobić?

FRANCUSKI DIP DO WARZYW – dodatkowe informacje

Do dipu cebulowego można dodać posiekany koperek.


Zobacz inne przepisy


Poprzedni przepis: Francuski łosoś
Następny przepis: Francuski kisz z porami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode