Kanapka z łososiem pieczonym
Podziękuj sobie za trud codziennego dnia przy pomocy wykwintnej kanapki z łososiem pieczonym. To idealny sposób na urozmaicenie Twojego menu, niezależnie od pory dnia. Nie jest to tylko klasyczna kanapka – to niezwykłe połączenie najwyższej jakości pieczonego łososia, wyjątkowych dodatków, które sprawiają, że smak łososia staje się jeszcze bardziej intensywny i wykwintny. Łosoś na kanapce to propozycja dla tych, którzy szukają zdrowych, szybkich dań, ale nie chcą rezygnować z kulinarnej przyjemności. Kanapka z łososiem to prawdziwe doświadczenie dla zapracowanych miłośników dobrej kuchni!
Piotr Zieliński
Składniki:
- Dowolne pieczywo
- Serek śmietankowy
- Łosoś pieczony
- Ogórek zielony
- Natka pietruszki
- Sok z cytryny
Kanapka z łososiem pieczonym – jak zrobić?
- Posmaruj kanapkę serkiem.
- Nałoż na kanapkę plasterki ogórka.
- Połóż na kanapce plasterki łososia.
- Posyp kanapkę pietruszką.
- Skrop kanapkę sokiem z cytryny.
Sposób przygotowania kanapki z łososiem jest następujący:
- Posmaruj kanapkę serkiem.
- Nałóż na kanapkę plasterki ogórka.
- Połóż na kanapkę plasterki łososia.
- Posyp kanapkę pietruszką.
- Skrop kanapkę sokiem z cytryny.
Kanapka z łososiem pieczonym – dodatkowe informacje
Możesz użyć dowolnego pieczywa bułek lub chleba, ilość składników jest dowolna według własnego uznania.
Zobacz inne przepisy
Poprzedni przepis: Kanapka inaczej
Następny przepis: Kanapki piknikowe na domowych bagietkach