Zapiekany ser camembert
Zapiekany ser camembert to prosty w kuchni i niezwykle efektowny na stole, prawdziwie francuski przysmak, który doda elegancji każdej kolacji. Idealnie miękki, lekko topiący się w środku, z lekko chrupiącą skórką na zewnątrz. Niezwykły smak i konsystencja sera camembert idealnie komponują się z delikatną chrupkością pieczywa. Ten przepis jest łatwy w wykonaniu, a do jego przygotowania potrzebujesz jedynie kilku składników,
camemberta z Biedronki i kilku dodatków do dekoracji. Zapiekany Camembert jest doskonałym pomysłem na sycącą przekąskę, która zachwyci podniebienia każdego miłośnika sera.
admin
camemberta z Biedronki i kilku dodatków do dekoracji. Zapiekany Camembert jest doskonałym pomysłem na sycącą przekąskę, która zachwyci podniebienia każdego miłośnika sera.
Składniki:
- 2 kawałki sera camembert
- mała paczka oliwek
- sałata lodowa
- pomidory
- ser feta
- kukurydza z puszki
- kilka rzodkiewek
- sos winegret
Zapiekany ser camembert – jak zrobić?
Zapiekany ser camembert – dodatkowe informacje
Im dłużej będzie się piekł ser, tym bardziej rozpuści się jego środek.
Zobacz inne przepisy
Poprzedni przepis: Zasmażana biała kapusta ze śmietaną
Następny przepis: Zapiekany ser camembert w cieście