Makaron na szybko
Makaron jest nieodłącznym elementem menu w wielu kuchniach, nie tylko we włoskiej. Ten prosty w przygotowaniu, tani, a zarazem sycący składnik to idealna baza do różnego rodzaju potraw. „Makaron na szybko” to przepis, który pokocha każdy wielbiciel prostych, szybkich dań, które jednocześnie są smaczne i pożywne. Ta propozycja doskonale sprawdzi się po ciężkim dniu, gdy potrzebujesz coś zjeść, ale nie masz w kuchni zbyt wiele czasu na gotowanie. To także świetny pomysł na smaczne danie, które jest łatwe do transportu – idealne do pracy lub szkoły.
admin
Składniki:
- dowolny makaron
- żółtko (surowe)
- łyżka masła
- 2 – 3 łyżki startego sera żółtego
Makaron na szybko – jak zrobić?
- Makaron ugotować, gorący wymieszać z dodatkami.
Makaron na szybko – dodatkowe informacje
Pyszne i szybkie. Najlepsze z krótkim makaronem.
Zobacz inne przepisy
Poprzedni przepis: Makaron Mie i szybkie danie indonezyjskie
Następny przepis: Makaron Pełnoziarnisty z Kabaczkiem