share

Nowa wersja tytułu: Targi Expo Sweet – współczesna uczta dla miłośników słodkości

by

Zapraszamy na targi Expo Sweet!

Targi Expo Sweet odbędą się w dniach 21 – 23 lutego. Jest to impreza branżowa skierowana głównie do osób związanych z branżą cukierniczo-lodziarską. Aby zagwarantować odpowiednią grupę zwiedzających, od trzech miesięcy rozpowszechniamy bezpłatne zaproszenia, które upoważniają do bezpłatnego wstępu na targi przez całą trzydniową imprezę. Dzięki temu unikamy przypadkowych gości, którzy, choć zwiększają frekwencję, nie wpływają na nasz cel biznesowy, jakim jest spotkanie klientów branżowych.

Jeżeli nie masz jeszcze zaproszenia, skontaktuj się z organizatorami targów (kontakt na stronie www.exposweet.pl) lub z jednym z wystawców, aby je otrzymać. Oczywiście istnieje również możliwość zakupienia biletu wstępu w cenie 30 PLN od osoby bez zaproszenia, ale zalecamy skorzystać z bezpłatnych zaproszeń.

Godziny otwarcia targów: 21-22 lutego od 10.00 do 18.00 oraz 23 lutego od 10.00 do 17.00.

Organizowane grupy szkolne oraz inne zorganizowane grupy mogą otrzymać darmową grupową kartę wstępu, ale wymaga to wcześniejszego zgłoszenia do organizatorów. Prosimy o zgłaszanie takich grup pod adresem internetowym j.zbaliszyn@pregel.pl. Szczególnie zapraszamy szkoły zawodowe oraz szkoły, których uczniowie biorą udział w Mistrzostwach Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, które odbędą się w czwartek, 23 lutego 2012 roku. Pierwsza grupa uczestników rozpocznie pracę o godzinie 7.00, ale w tym czasie wstęp na targi mają jedynie zawodnicy, opiekunowie i jurorzy. Szkoły dopingujące swoich uczniów będą mogły wejść na teren targów dopiero po otwarciu dla zwiedzających.

Chcielibyśmy również poinformować, że w tym roku na targach funkcjonować będzie nowa restauracja, która specjalnie na Expo Sweet przygotowała wyjątkowe menu. Dodatkowo, będziemy mieć również nowy salon kawowy na powierzchni wystawienniczej.

Materiał przygotowany przez Europejskie Zgrupowanie Interesów Gospodarczych Expo Sweet.

Tagi

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode