share

Tytuł: Płucka – kultowy gulasz, nadal hitem garmażerki PRL. Nikt nie dowie, że to z przepisu!

by

Garmażerka, płucka wieprzowe, podroby, gulasz, składniki, kulinarne wyobraźnie, gulasz po burgundzku, dodatki, garnek, gotowanie, przyprawy, smak, gulasz z płucek, warto wiedzieć, przygotowanie, lodówka, odgrzewanie, wymaczanie, czas PRL-u, witaminy, białko, przepis, składniki, marynowana marchewka, masło, mąka, liście laurowe, ziele angielskie, goździki, pieprz ziołowy, sproszkowany czosnek, majeranek, jałowiec, cząber, sól, czarny pieprz, ocet, natka pietruszki, koperek, zioła, sól, pieprz, sposób przygotowania, wrzenie, gotowanie, pokrojenie, zasmażka, wywar, marchewka, groszek, konsystencja, puree, PRL, przyprawy

Tagi

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode