Siedzuń sosnowy w śmietanie
Przygotowaliśmy dla Was przepis na niezwykle smaczną potrawę z grzyba o niezwykle brzmiącej nazwie – Siedzuń sosnowy. Potrawa przyrządzona jest w delikatnej, kremowej śmietanie, która nadaje daniu wyjątkowego charakteru. Lubię połączenie „siedzuna sosnowego” z kozia brodą, które zdecydowanie tworzą wyrazisty duet. Ten przepis z pewnością zaskoczy was swoją nietypowością. A jeżeli jesteście fanami grzybów takich jak szmaciak gałęzisty, to z pewnością nie będę mogli mu się oprzeć. Przepis na Siedzuna sosnowego w śmietanie to dobra propozycja dla tych, którzy cenią sobie oryginalne, grzybowe dania.
admin
Składniki:
- Siedzuń sosnowy
- Małe pudełko śmietany 30%
- Sól
- Masło
- Szczypta czosnku granulowanego
Siedzuń sosnowy w śmietanie – jak zrobić?
Słowa kluczowe: kozia broda przepis na sos, szmaciak gałęzisty jak przyrządzić, grzyb szmaciak przepisy, grzyb szmaciak gałęzisty przepisy, przepis na szmaciak gałęzisty, kozia broda w śmietanie, siedzuń sosnowy jak przyrządzić, szmaciak gałęzisty przepisy, siedzuń sosnowy
Porady – dodatkowe informacje
Podajemy jako dodatek do obiadu lub samodzielne danie
Zobacz inne przepisy
Poprzedni przepis: Shoarma drobiowa z papryką i pieczarkami
Następny przepis: Siekane kotlety z kurczaka