Siedzuń sosnowy w śmietanie

Siedzuń sosnowy w śmietanie

Przygotowaliśmy dla Was przepis na niezwykle smaczną potrawę z grzyba o niezwykle brzmiącej nazwie – Siedzuń sosnowy. Potrawa przyrządzona jest w delikatnej, kremowej śmietanie, która nadaje daniu wyjątkowego charakteru. Lubię połączenie „siedzuna sosnowego” z kozia brodą, które zdecydowanie tworzą wyrazisty duet. Ten przepis z pewnością zaskoczy was swoją nietypowością. A jeżeli jesteście fanami grzybów takich jak szmaciak gałęzisty, to z pewnością nie będę mogli mu się oprzeć. Przepis na Siedzuna sosnowego w śmietanie to dobra propozycja dla tych, którzy cenią sobie oryginalne, grzybowe dania.

Składniki:

  • Siedzuń sosnowy
  • Małe pudełko śmietany 30%
  • Sól
  • Masło
  • Szczypta czosnku granulowanego

Siedzuń sosnowy w śmietanie – jak zrobić?

Słowa kluczowe: kozia broda przepis na sos, szmaciak gałęzisty jak przyrządzić, grzyb szmaciak przepisy, grzyb szmaciak gałęzisty przepisy, przepis na szmaciak gałęzisty, kozia broda w śmietanie, siedzuń sosnowy jak przyrządzić, szmaciak gałęzisty przepisy, siedzuń sosnowy

Porady – dodatkowe informacje

Podajemy jako dodatek do obiadu lub samodzielne danie


Zobacz inne przepisy


Poprzedni przepis: Shoarma drobiowa z papryką i pieczarkami
Następny przepis: Siekane kotlety z kurczaka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode