1. Kotlety wielkości dłoni
2. Schabowe
3. Kotlety z produktów smacznych
4. Grzyby do smażenia
5. Soczysty smak
6. Panierka
7. Smacznym, chrupiącym płaszczyk
8. Kotlety z grzybów
9. Grzyby z uprawy i leśne
10. Unikatowy smak i aromat
11. Obróbka grzybów przed smażeniem
12. Mycie i moczenie grzybów w wodzie
13. Smażenie grzybów
14. Nie sólenie grzybów na początku smażenia
15. Nie mieszanie grzybów podczas smażenia
16. Kapelusze pieczarek, boczniaków i kanów
17. Kotlety z boczniaków – przepis
18. Bułka tarta do panierowania
19. Smażenie na złoty kolor
20. Zapomniane kotlety z PRL
share
Nowy tytuł: „Nie są to tylko kotlety schabowe – nowy sposób na częstsze spożywanie niż tradycyjne”
Tagi