Sałatka do ryb i na grilla

Sałatka do ryb i na grilla

Przygotowanie sałatki do ryby z grilla to doskonały sposób na urozmaicenie lata. Ten lekki, obfity i pełen smaku dodatek to prawdziwy hit każdego pikniku. Prosta i szybka do przygotowania, ta sałatka składa się z naturalnych, świeżych składników, które dodadzą charakteru każdej serwowanej rybie. Sałatka do ryb i na grilla jest nie tylko wyjątkowo smaczna, ale także kolorowa i pełna odżywczych składników. Wyrazista w smaku, idealnie skomponowana, doda wyjątkowego charakteru i świeżości każdemu danie z grilla.

Składniki:

  • 6 większych ugotowanych ziemniaków
  • 4 ogórki kiszone
  • 2 cebule
  • 1 ser feta
  • majonez
  • sól, pieprz

Sałatka do ryb i na grilla – jak zrobić?

  1. Wszystkie składniki kroimy w większą kostkę, dodajemy majonez dla połączenia, sól i pieprz do smaku, mieszamy i sałatkę mamy gotową.

xxxx – dodatkowe informacje

Możemy dodać 1 łyżkę śmietany jeśli nie chcemy, aby sałatka była zbyt „masna”. Ze względu na cebulę sałatka może postać do 3 dni.


Zobacz inne przepisy


Poprzedni przepis: Sałatka dla wielbicieli Pingwinów z Madagaskaru
Następny przepis: Sałatka francuska

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Close Cookmode